06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Instrooizand

Gecertificeerde leverancier

In de gehele Benelux

Producent van Gravel

In onze groothandel kunt u gecertificeerd instrooizand inkopen. Door kwalitatief instrooizand te kopen bij Tegra Nederland, creëert u een speelbaan die aan al uw eisen voldoet en een lange tijd meegaat. Wij kijken ernaar uit om u te mogen helpen als leverancier in instrooizand. Dit doen wij onder andere door het realiseren van een snelle levertijd en kwaliteitsproducten.

Bent u op zoek naar Instrooizand?

Plaats een bestelling

Voor instrooizand zijn wij uw leverancier

Kwalitatief instrooizand voor bijvoorbeeld kunstgras vindt u bij onze groothandel. Bij ons koopt u alles wat u nodig heeft om uw tennisbaan in uitstekende staat te krijgen en te houden. Om dit te realiseren is het inkopen van kwalitatief instrooizand van belang. Wij bieden u materialen aan die voldoen aan de normen NOCNSF-M4.a en NOCNSF-M4.b. Als leverancier van instrooizand bieden wij dan ook een gecertificeerd totaalproduct aan. Door kwalitatief instrooizand bij onze groothandel te kopen, kunt u uw velden in topconditie houden en zorgt u voor nette en goed verzorgde tennisbanen.

Waarom heeft u strooizand voor kunstgras nodig?

Instrooizand kopen is van belang. Het is in principe onmogelijk om uw velden zonder dit zand in topconditie te houden. Het strooizand ondersteunt het kunstgras en zorgt dat de grassprieten rechtop blijven staan. Daarnaast verzwaart het geheel en blijft het goed en stabiel liggen. Het kwalitatieve instrooizand dat u bij ons kunt inkopen, wordt speciaal ontwikkeld en gedroogd voor diverse ondergronden. Zo is het uitermate geschikt voor onder andere kunstgrastennisbanen. Het instrooizand dat u bij ons kunt kopen is gemakkelijk over de speelbaan te verspreiden en in te vegen. Doordat wij als leverancier natuurlijk kwalitatief instrooizand leveren, blijft de baan waterdoorlatend. Afhankelijk van de lengte van het gras kunnen wij als groothandel in gravel bepalen hoeveel instrooizand u nodig heeft. Wij raden aan om voor optimaal onderhoud de baan ongeveer vier keer per jaar te controleren. Op deze manier kunt u achterhalen of het nodig is om nieuw instrooizand in te kopen en te storten. Zo blijven uw velden in topconditie, wat ideaal is voor uw bedrijf en uw leden.

Uw ervaren groothandel voor instrooizand

Wij zijn uw ervaren en betrouwbare leverancier voor het kopen van instrooizand. Met jarenlange ervaring als instrooizandgroothandel, hebben wij ons bewezen in de branche. Wij zijn een snel opererende onderneming die altijd voor u klaarstaat. Naast strooizand voor kunstgras kunt u bij ons, als instrooizandleverancier, ook terecht voor andere onderhoudsmiddelen zoals uw industriezout. Door te kiezen voor een gecombineerde levering met instrooizand of roodzand voor kunstgras, geniet u ook nog eens van extra voordeel bij kwalitatief instrooizand inkopen. Wij beloven wat wij kunnen en doen wat wij beloven als leverancier van instrooizand.

Bespreek uw wensen voor het kopen van instrooizand

Wij zijn een groothandel in instrooizand met een sterke focus richting de klant. Als leverancier staan wij dan ook altijd voor u klaar op het moment dat u kwalitatief instrooizand wilt kopen. Heeft u vragen over onze gravelproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt eenvoudig kwalitatief instrooizand kopen door deze online te bestellen.

Contactformulier

* Veld is verplicht.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier