06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Instrooizand

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met instrooizand van Tegra Nederland zorgt u voor het beste onderhoud van uw kunstgras. Op die manier creëert u een tennisbaan van kunstgras die aan al uw eisen voldoet. Kunnen wij iets voor u betekenen als instrooizand groothandel? Laat het ons dan vooral weten!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Wij zijn dé leverancier van instrooizand die u zoekt

Kwalitatieve instrooizand voor kunstgras vindt u bij ons. Bij onze instrooizand groothandel koopt u alles wat u nodig heeft om uw tennisbaan in uitstekende staat te krijgen en te houden. Wij bieden u materialen die voldoen aan de normen NOCNSF-M4.a en NOCNSF-M4.b. Als instrooizand leverancier bieden wij u dan ook een gecertificeerd totaalproduct. Wij zijn kortom dé partij om uw kunstgras in topconditie te houden.

Waarom heeft uw ons zand nodig?

Instrooizand voor kunstgras is essentieel. Het is in principe onmogelijk om zonder dit zand kunstgras in topconditie te houden. 'Waarom is dit type zand dan zo belangrijk?' vraagt u zich wellicht af. Het zand ondersteunt het gras en zorgt dat de grassprieten rechtop blijven staan. Daarnaast verzwaart het geheel hierdoor en blijft het goed en stabiel liggen. Instrooizand wordt speciaal ontwikkeld en gedroogd voor kunstgras en is daarom uitermate geschikt voor het onderhoud. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over indien gewenst.

Uw ervaren instrooizand groothandel

Wij zijn uw ervaren en betrouwbare instrooizand leverancier. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche is Tegra Nederland uit Heerde, nabij Zwolle, een bewezen naam. Wij zijn een slanke en snel opererende onderneming die altijd voor u klaarstaat. Naast zand kunt u ook bij ons terecht voor uw gravel, rode infill en industriezout. Door te kiezen voor een gecombineerde levering met gravel, geniet u van extra voordeel. Wij beloven wat wij kunnen en doen wat wij beloven als instrooizand leverancier.

Deel uw wensen met ons

Wij zijn een instrooizand groothandel met een sterke focus richting de klant. Als leverancier staan wij dan ook altijd voor u klaar. Heeft u vragen of onze producten, bijvoorbeeld over de toepassing ervan, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl of ons te bellen op telefoonnummer 06-50203250. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Bekijk ook eens: Industriezand | Roodzand kunstgras tennis | Zand op kunstgras

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier