06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Industriezout

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Wanneer u last heeft van mos en algen op uw gravel of kunstgras tennisbanen, koopt u bij ons industriezout. Ons industriezout is van uitstekende kwaliteit en helpt u op grondige wijze uw tennisbanen te onderhouden. Kunnen wij ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan weten.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Industriezout kopen doet u bij de specialist

Tegra Nederland is uw specialist op het gebied van gravel, instrooizand, rode infill gravel en industriezout voor het beste onderhoud van gravel en kunstgras tennisbanen. Groei van algen en mos op uw gravel of kunstgras tennisbaan komt de kwaliteit van de baan niet ten goede. Door ons industriezout te gebruiken, houdt u uw banen netjes en schoon. Wist u dat u ons industriezout ook voor uw bestrating kunt gebruiken? Het zout bevat geen chemische reinigingsmiddelen en is daarmee geheel veilig voor het milieu.

Bij ons ligt de focus op de klant

Dankzij ruim 20 jaar ervaring op de Nederlandse markt beschikken wij over een bewezen naam. Wij bieden kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs met de juiste klantfocus. Kiest u voor een gecombineerde levering van meerdere producten, dan bieden wij u extra voordeel. Tegra Nederland belooft alleen wat het kan en doet wat het belooft.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op

Wij begrijpen dat u enorm benieuwd bent naar wat de werking van onze producten. Onze professionals uit Heerde, dicht bij Zwolle, zijn trots op ons werk en informeren u dan ook graag. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, schroom dan niet en laat het ons weten. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. Neemt u contact met ons op? U bereikt ons door te bellen naar 06-50203250 of door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Bekijk ook eens: Instrooizand | Smashcourt zand | Zand op kunstgras

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier