06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Industriezout

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Wanneer u last heeft van mos en algen op uw gravel of kunstgras tennisbanen, kunt u bij ons industriezout kopen. Ons industriezout is van uitstekende kwaliteit en helpt u op grondige wijze uw tennisbanen te onderhouden. Met onze ruime ervaring op de Nederlandse markt kunnen we onze kwalitatieve producten voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Hierbij staan uw wensen centraal!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Industriezout kopen doet u bij een specialist

Tegra Nederland is uw specialist op het gebied van industriezout voor het beste onderhoud van tennisbanen. Groei van algen en mos op uw tennisbaan komt de kwaliteit van de baan niet ten goede. Daarnaast zorgt het voor gladheid en een onverzorgde uitstraling. Door ons industriezout te kopen en gebruiken, houdt u uw banen netjes en schoon. Na het strooien moet het zout enkele dagen intrekken. Wanneer het mos en het onkruid verkleurd zijn, kan dit met behulp van borstels en harken eenvoudig verwijderd worden en ziet uw baan er weer netjes uit. U kunt het zout ook preventief gebruiken om de groei van nieuwe algen en mos te voorkomen. Dit maakt het product een uitstekende manier van onkruidbestrijding bij gravel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij begrijpen dat u enorm benieuwd bent naar de werking van onze producten. Onze professionals uit Heerde, dicht bij Zwolle, informeren u hier graag over. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-50203250 of door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl en stel uw vragen. Ook kunt u direct ons industriezout en andere producten kopen. Wanneer u voor een gecombineerde levering kiest van meerdere producten, profiteert u ook nog eens van extra voordeel.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier