06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Industriezout

Gecertificeerde leverancier

In de gehele Benelux

Producent van Gravel

Tegra Nederland verkoopt industriezout van uitstekende kwaliteit. Door industriezout te kopen helpt het op grondige wijze uw banen te onderhouden. Ideaal voor het verwijderen van onkruid op verschillende soorten banen. Met onze ruime ervaring op de Nederlandse markt kunnen we onze kwalitatieve producten voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Hierbij staan uw wensen centraal!

Heeft u behoefte aan industriezout?

Plaats een bestelling

Industriezout kopen doet u bij een specialist

Wij zijn uw specialist op het gebied van industriezout voor het beste onderhoud van tennisbanen. De groei van onkruid op uw baan komt de kwaliteit van de baan niet ten goede. Daarnaast zorgt het voor gladheid en een onverzorgde uitstraling. Door industriezout te kopen en over uw baan te strooien zorgt u ervoor dat het onkruid verdwijnt. Dit maakt het product een uitstekende manier van onkruidbestrijding bij gravel. Na het strooien moet het zout enkele dagen intrekken. Wanneer het onkruid verkleurd is, kan dit met behulp van borstels en harken eenvoudig verwijderd worden en ziet uw baan er weer netjes uit. U kunt het zout ook zonder problemen preventief gebruiken om nieuwe groene aanslag op gravel of andere soorten banen te voorkomen. Wanneer u te lang wacht kan het onkruid de ondergrond van het veld beïnvloeden. Hierdoor ontstaan kuilen. Deze kunt u, indien nodig, opvullen met industriezand. Op deze manier kunnen uw klanten met veel plezier op een goed onderhouden baan spelen.

Onderhoud uw baan met de juiste producten

Onderhoud u banen door industriezout te kopen bij een gecertificeerde leverancier. Wij informeren u graag over industriezout en de werking. Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het online bestellen van de juiste materialen voor uw baan.

Contactformulier

* Veld is verplicht.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier