06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Zand op kunstgras

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Bent u op zoek naar een leverancier voor zand op kunstgras? Tegra Nederland is waar u moet zijn. Wij zijn de leverancier van zand op kunstgras, tennis gravel en nog veel meer. Laat ons u adviseren of plaats uw bestelling en geniet van kunstgras met de beste ligging.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Zand op kunstgras zorgt voor een uitstekende mat

Tegra Nederland uit Heerde, regio Zwolle, is al 20 jaar actief op de Nederlandse markt. Wij weten als geen ander hoe u met zand op kunstgras een veld stabiliseert en verzwaart. Hiermee krijgt u een mooie vlakke mat die zich heel goed leent voor de tennissport. Dit zand, ook wel instrooizand genoemd, bestelt u bij ons. Ons instrooizand voldoet altijd aan de hoge kwaliteitsstandaard NOCNSF-M4.a en NOCNSF-M4.b.

Bij ons krijgt u geen loze beloftes

Bij ons werken vakmensen in hart en nieren die netjes en met focus op de klant opereren. Tegra Nederland werkt alleen volgens het motto 'Beloof wat je kunt, en doe wat je beloofd hebt'. Naast zand op kunstgras kunt u ook bij ons terecht voor gravel van de beste kwaliteit. Voor roodzand kunstgras raden wij u rode infill aan. Tevens helpen wij u om mos- en onkruidvorming op tennisbanen en kunstgrasvelden te bestrijden. Hiervoor raden wij u aan om bij ons industriezout te bestellen. Op deze wijze bieden wij u diverse producten aan voor het mooiste tennisveld.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of meer informatie over onze producten of diensten wenst. Een mooi onderhouden tennisveld luistert immers nauw. Kunnen wij u ergens mee helpen, laat het ons dan weten. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar of ons te bellen op het telefoonnummer 06-50203250 of stuur een e-mail naar info@tegra-gravel.nl. Wij horen graag van u!

Bekijk ook eens: Roodzand kunstgras tennis | Onderhoud kunstgras tennisbanen | Smashcourt zand

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier