06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Smashcourt zand

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Door uw roodzand kunstgrasbaan te onderhouden met ons smashcourt zand zorgt u voor de ideale speelomstandigheden. Denk vooral aan het visitekaartje dat u hiermee aan uw leden en potentiële leden afgeeft. Tegra Nederland helpt u hier graag aan.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Smashcourt zand van uitstekende kwaliteit vindt u hier

Het gebruik van smashcourt zand is essentieel voor de aanleg en het onderhoud van uw roodzand kunstgrasbaan. U stabiliseert hiermee de mat en zorgt ervoor dat het er strak bij ligt met een prachtige rode kleur. De rode infill, zoals het ook wel wordt genoemd, blijft op de toppen van de kunstgrasvezels liggen. Met een smashcourt en de rode infill combineert u de voordelen van spelen op kunstgras met die van een gravelbaan. Ons smashcourt zand is bijzonder slijtvast en voldoet op alle fronten aan de normen van NOC*NSF.

Wij zijn een professionele leverancier

Naast rode infill kunt u ook bij ons terecht voor de beste soorten gravel en onderhoud van uw gravel- en kunstgrasbanen. Denk hierbij aan instrooizand en industriezout voor het milieuvriendelijk bestrijden van mos en algen. Tevens zijn wij producent van Gravel-Plus Premium voor de Benelux, gravel met een extra lange levensduur. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de Nederlandse markt en hebben daarmee een bewezen naam. Tegra Nederland is een slanke, flexibele en snel opererende onderneming uit Heerde, dicht bij Zwolle, met een heel sterke klantfocus. Wij beloven alleen wat wij kunnen en doen altijd wat wij beloven.

Neem contact op voor meer informatie of bij vragen

Heeft u vragen, komt u er niet uit of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. U bereikt onze klantenservice door te bellen naar 06-50203250 of een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl. Wellicht tot snel!

Bekijk ook eens: Onderhoud smashcourt tennisbanen | Instrooizand | Zand op kunstgras

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier