06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Zand voor uw smashcourt

Gecertificeerde leverancier

 In de gehele Benelux

 Producent van gravel

Onderhoud uw smashcourt-speelbaan door tijdig nieuw zand te laten storten. Het zand dat op een smashcourt wordt gestort lijkt heel erg op gravel, maar heeft de stevigheid van kunstgras. Op deze manier behoudt die de ideale speelomstandigheden en verkleint u de kans op blessures bij de spelers. Een mooie speelbaan is onderdeel van uw visitekaartje. Deze wilt u natuurlijk zo goed mogelijk houden. Tegra Nederland helpt u graag bij het realiseren van prachtige banen.

Heeft u vragen over smashcourtzand of onze diensten?

Neem contact met ons op

Een smashcourt gevuld met kwalitatief zand dat lijkt op gravel

Voor een smashcourt is het van groot belang dat het juiste zand gebruikt wordt. Dit doet het onderhoud van uw smashcourt-tennisbaan ten goede. U stabiliseert hiermee de mat en zorgt ervoor dat het er strak bij ligt met een prachtige rode kleur. Het herkenbare roodzand, zoals het ook wel wordt genoemd, blijft op de toppen van de kunstgrasvezels liggen. Met een smashcourt en het rode zand combineert u de voordelen van spelen op kunstgras met die van een baan met gravel. Het zand voor een smashcourt is bijzonder slijtvast en voldoet op alle fronten aan de normen van NOC*NSF. Tevens is het ideaal te combineren met instrooizand voor extra stevigheid.

Wij zijn een professionele specialist

Naast het vullen van een smashcourt met speciaal zand kunt u ook bij ons terecht voor de beste soorten gravel en onderhoud van uw banen. Denk hierbij aan onkruidbestrijding bij tennisbanen. Zo hebben we jarenlange ervaring in de Nederlandse markt en hebben we daarmee een bewezen naam. Wij zijn een flexibele en snel opererende onderneming met een heel sterke klantfocus. Tevens zijn wij producent van Gravel-Plus Premium voor de Benelux, gravel met een extra lange levensduur.

Kleur uw baan rood met smashcourtgravel

Zorg goed voor uw smashcourt met onze gravel. Door online een bestelling te plaatsen, realiseert u een snelle ontwikkeling in de kwaliteit van uw speelbaan. Heeft u vragen over smashcourtzand of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor een realistische prijs.

Contactformulier

* Veld is verplicht.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier