06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Roodzand voor tennis op kunstgras

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Roodzand voor kunstgras waarop tennis gespeeld wordt, dient u bij het groot onderhoud van uw baan aan uw kunstgras toe te voegen. Hierdoor blijft de baan er mooi bij liggen en voorkomt u een baan vol hobbels en kuilen. Voor deze zogeheten rode infill zit u bij Tegra Nederland helemaal goed. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan weten.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Roodzand voor kunstgras zorgt ervoor dat u optimaal tennis blijft spelen

Bij kunstgras is het enorm belangrijk om strooizand te gebruiken. Strooizand zorgt voor verzwaring van de grasmat. Bij roodzand kunstgras kiest u voor rode infill op uw tennisbaan. De rode infill houdt de grassprieten mooi. De infill blijft namelijk op de kunstgrasvezel liggen. Het geeft de baan een hoge slijtvastheid. Hierdoor krijgt u een perfecte baan voor optimale speleigenschappen met een mooie kleurvaste rode kleur. Onze rode infill voldoet bovendien aan de normen NOCNSF-M4.d, dus speelt u optimaal tennis door het roodzand op het kunstgras aan te brengen.

Wij beschikken over een uitstekende staat van dienst

Tegra Nederland uit Heerde, regio Zwolle, is inmiddels ook producent van Gravel-Plus Premium voor de Benelux. Daarnaast hebben wij meer dan 20 jaar ervaring binnen de Nederlandse markt waarmee wij een uitstekende staat van dienst hebben. Wij zijn een slanke en snel opererende organisatie met een sterke klantfocus. Wij bieden u diverse soorten gravel voor onderhoud, renovatie en aanleg van de mooiste tennisbanen. Ook voor het bestellen van andere materialen voor onderhoud zit u bij ons goed. Onze mensen staan graag voor u klaar om te adviseren wat de beste materialen voor uw situatie zijn. Wij beloven wat wij kunnen en doen te allen tijde wat wij beloofd hebben.

Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie

Heeft u vragen over ons roodzand voor tennis op kunstgras of wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. U bereikt onze klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 06-50203250 of een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl. Hopelijk tot snel!

Bekijk ook eens: Industriezout | Gravelprijs | Onderhoud kunstgras tennisbanen

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier