06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Renovatiegravel

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met renovatiegravel knapt u uw tennisbaan helemaal op zodra het nodig is. Dit verbetert de uitstraling van de baan, verhoogt het speelplezier en verlaagt het risico op blessures aanzienlijk. Onze producten zijn van de beste kwaliteit, bovendien staan wij graag voor u klaar met service op maat. Maak kennis met onze services!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Wanneer u kiest voor renovatiegravel, bespaart u uzelf een hoop werk

Zelfs als u uw banen uitstekend onderhoudt en regelmatig mos en algen met industriezout verwijdert, is een baan eens in de zoveel tijd toe aan grondig onderhoud. Door gebruik te maken van renovatiegravel, hoeft u niet de volledige baan te vervangen. Het mag duidelijk zijn dat dit enorm in de kosten scheelt. Wij storten uw renovatiegravel los of leveren het desgewenst in big bags van 1 ton of in 40 zakken van 25kg.

Uw specialist in gravel en meer

Tegra Nederland heeft al ruim 20 jaar ervaring op de Nederlandse markt en is daarmee een betrouwbare naam die zijn beloftes nakomt. Wij werken naast met renovatiegravel ook met instrooizand en rode infill die gecertificeerd zijn volgens de normen van NOC*NSF. Daarnaast staat onze 0-2 gravel het hele jaar onder keur van instanties als de KNLTB, het NOC*NSF, en KIWA/ISA. Tegra Nederland is tevens producent van Gravel-Plus Premium voor de Benelux. Bij ons in Heerde, nabij Zwolle, geldt dat wij alleen beloven wat wij kunnen en altijd doen wat wij beloven.

Meer informatie nodig of heeft u vragen? Neem contact met ons op

Vraagt u zich af of onze renovatiegravel voldoende is voor het herstel en onderhoud van uw tennisbaan, heeft u andere vragen of wilt u informatie over onze andere producten? Laat het ons dan weten, wij adviseren u graag. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06-50203250 of door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl.

Bekijk ook eens: Roodzand kunstgras tennis | Gravel tennisbaan | Onderhoud gravel tennisbanen

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier