06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onkruidbestrijding voor gravel

Gecertificeerde leverancier

In de gehele Benelux

Producent van Gravel

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve manier van onkruidbestrijding voor gravel zit u bij ons helemaal goed. Tegra Nederland levert verschillende producten om uw sportbanen en -velden goed te onderhouden. We vertellen u graag meer over hoe u het best onkruid bestrijdt op uw gravelvelden.

Heeft u behoefte aan effectieve onkruidbestrijding voor gravel?

Plaats een bestelling

Gebruik industriezout voor onkruidbestrijding bij gravel

Op tennisbanen en kunstgrasvelden kan mos- en onkruidvorming ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor een onverzorgde uitstraling, maar maakt de banen en velden ook glad. Om uw complex verzorgd en veilig te houden, kunt u het best natuurlijk industriezout gebruiken. Dit is een zeer effectieve manier van onkruidbestrijding voor gravel. Strooi het zout op uw banen en velden en laat het enkele dagen intrekken. Met behulp van borstels en harken kunt u het onkruid vervolgens verwijderen. Ook op het moment dat er alleen sprake is van mos, kunt u zout gebruiken als mosbestrijding bij gravel. Wij raden u verder aan om uw velden preventief te behandelen. Dit doet u ongeveer vier keer per jaar om groene aanslag op het gravel te voorkomen. Hierdoor blijven uw velden er mooi bijliggen en verkeren zij in een topconditie voor uw leden.

Schakel ons in voor hulp

Houd uw gravel altijd mooi door middel van onkruidbestrijding met industriezout. Wij geven u, als ervaren groothandel in gravel, graag advies op maat. Al onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen, waardoor u binnen korte tijd aan de slag kunt. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contactformulier

* Veld is verplicht.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier