06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onkruidbestrijding voor gravel

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Wanneer u op zoek bent naar een effectieve manier van onkruidbestrijding voor gravel zit u bij ons helemaal goed. Tegra Nederland in Heerde, nabij Zwolle, levert verschillende producten om uw sportbanen en -velden goed te onderhouden. Een goede manier van onkruidbestrijding is industriezout. We vertellen u graag meer over dit product en de toepassing ervan.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Gebruik industriezout voor onkruidbestrijding bij gravel

Op tennisbanen en kunstgrasvelden kan mos- en onkruidvorming ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor een onverzorgde uitstraling, maar maakt de banen en velden ook glad. Om uw complex verzorgd en veilig te houden, kunt u het best industriezout gebruiken. Dit is een zeer effectieve manier van onkruidbestrijding voor gravel. Strooi het zout op uw banen en velden en laat het enkele dagen intrekken. Met behulp van borstels en harken kunt u het mos en onkruid vervolgens verwijderen. U kunt het product ook preventief gebruiken door het ongeveer vier keer per jaar op uw sportvelden en -banen te strooien. Zo voorkomt u nieuwe groei van algen en mossen.

Bel of mail ons voor meer informatie

Houd uw gravel altijd mooi door middel van onkruidbestrijding met industriezout. Wilt u meer informatie over dit product? Of bent u benieuwd naar de prijs van onze gravel, zoals renovatiegravel? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 06-50203250 of een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier