06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan uw tennisbaan

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met regelmatig onderhoud van de tennisbaan houdt u het speelveld in uitstekende conditie. Tegra Nederland is uw leverancier voor de beste materialen die u helpen uw tennisbanen te onderhouden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Het onderhoud aan uw tennisbaan verzorgt u met onze producten

Het is van belang om regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw tennisbaan. Hiermee houdt u de uitstraling van de baan mooi; het is immers uw visitekaartje. Het verhoogt daarnaast het speelplezier en vermindert het risico op blessures aanzienlijk. We bieden verschillende producten aan waarmee u op diverse soorten tennisbanen onderhoud kunt uitvoeren. Zo schakelt u ons in voor:

Onze bewezen naam

Tegra Nederland uit Heerde, dicht bij Zwolle, zit al jarenlang in het vak. Wij hebben dan ook een bewezen naam opgebouwd binnen de branche. Bij ons vindt u producten van uitstekende kwaliteit, die bovendien voldoen aan de daarvoor gestelde normen. Wij leveren onze producten snel en stellen u als klant altijd centraal. Met ons motto 'Beloof wat je kunt, doe wat je beloofd hebt' staan wij voor u klaar.

Vraag ons om advies

Bent u van plan om voor het onderhoud aan uw tennisbaan te kiezen voor de producten van Tegra Nederland? Dan kan het zo zijn dat u eerst nog vragen heeft of meer informatie wenst. Wij helpen u hier graag bij. Ook wanneer u advies wilt over welk product het best bij uw specifieke situatie past, staan wij voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 06-50203250 of per e-mail via info@tegra-gravel.nl.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier