06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan uw tennisbaan

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met regelmatig onderhoud van de tennisbaan houdt u het speelveld in uitstekende conditie. Tegra Nederland is uw leverancier voor de beste materialen die u helpen uw tennisbanen te onderhouden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Het onderhoud aan uw tennisbaan verzorgt u met onze producten

Het is van belang om regelmatig onderhoud aan de tennisbaan te plegen. Hiermee houdt u de uitstraling van de baan mooi, het is immers uw visitekaartje. Maar het verhoogt ook het speelplezier en vermindert het risico op blessures aanzienlijk. Wij bieden diverse soorten materialen voor het onderhoud. Denk aan instrooizand voor stabilisatie, rode infill voor roodzand kunstgras banen, renovatiegravel en industriezout voor het verwijderen van mos en algen. Kiest u voor een gecombineerde levering met gravel, dan geniet u bovendien van extra prijsvoordeel.

Onze bewezen naam

Tegra Nederland uit Heerde, dicht bij Zwolle, zit al ruim 20 jaar in het vak. Wij hebben dan een bewezen naam binnen de branche. Bij ons vindt u producten van uitstekende kwaliteit, bovendien voldoen al onze producten aan de daarvoor gestelde normen. Wij leveren onze producten snel en wij stellen u als klant altijd centraal. Met ons motto 'Beloof wat je kunt, doe wat je beloofd hebt' staan wij voor u klaar.

Vraag ons om advies

Bent u van plan om voor onderhoud aan uw tennisbaan te kiezen voor de producten van Tegra Nederland? Dan kan het zo zijn dat u eerst nog vragen heeft of meer informatie wenst. Wij helpen u hier graag bij. Ook wanneer u advies wilt over welk product het best bij uw specifieke situatie past, staan wij voor u klaar. Neem dan ook gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06-50203250 of per e-mail via info@tegra-gravel.nl.

Bekijk ook eens: Renovatiegravel | Gravel leverancier | Gravelprijs

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier