06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan uw tennisbaan

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met regelmatig onderhoud van de tennisbaan houdt u het speelveld in uitstekende conditie. Tegra Nederland is uw leverancier voor de beste materialen die u helpen uw tennisbanen te onderhouden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en zorg ervoor dat uw banen er netjes en verzorgt bijliggen.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Het onderhoud aan uw tennisbaan verzorgt u met onze producten

Het is van belang om regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw tennisbaan. Hiermee houdt u de uitstraling van de baan mooi; het is immers uw visitekaartje. Het verhoogt daarnaast het speelplezier en vermindert het risico op blessures aanzienlijk. Iedere baan is anders, waardoor het noodzakelijk is om de juiste producten te kiezen. Wij geven u hier graag meer informatie over. Zo kunt u ons inschakelen voor:

Door met ons in gesprek te gaan, kunnen wij met u meekijken welke diverse producten het beste aansluiten bij het gewenste onderhoud aan uw banen.

Voer goed onderhoud uit

Onderhoud uw tennisbaan met de best verkrijgbare materialen. Alle materialen die u nodig heeft, kunt u eenvoudig online bestellen. Wij leveren door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor vrijblijvend advies zijn wij bereikbaar op 06-50203250.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier