06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan smashcourt tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met het juiste onderhoud van smashcourt-tennisbanen houdt u de banen in uitstekende conditie. Hierdoor creëert u de beste speelervaring. Wij hebben alles in huis om uw banen van het beste onderhoud te voorzien. Tegra Nederland helpt u graag bij het vinden van de juiste producten voor uw smashcourt-banen.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Optimaal onderhoud van smashcourt-tennisbanen voert u uit met onze materialen

Smashcourt combineert het beste van kunstgras en gravel. Zonder onderhoud van uw smashcourt-tennisbanen verdwijnt het speelcomfort helaas snel. Daarom is tijdig onderhoud altijd belangrijk. Dat is waar wij u mee helpen. Als leverancier in gravel weten wij als geen ander hoe u het best uw banen kan onderhouden. Zo is de beste ondergrond voor smashcourtbanen een typisch roodzand. Dit is een slijtvaste combinatie van kunstgras en gravel. Het voldoet in zijn geheel aan de normen van NOCNSF-M4.d. Door het smashcourt regelmatig met industriezout te behandelen, voorkomt u ongewenst onkruid. De kleine plantjes nemen niet alleen het speelplezier weg, het neemt ook de mooie rode kleur weg. Daarnaast is het ook verstandig om de banen regelmatig te verstevigen met instrooizand voor tennisbanen.

Neem contact met ons op bij vragen of behoefte aan meer informatie

Heeft u vragen over het onderhoud van smashcourt-tennisbanen of over onze onderhoudsproducten? Wij helpen u graag met advies over hoe u uw tennisbanen in topconditie houdt. Plaats een online bestelling en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij vragen over bijvoorbeeld smashcourt-zand, kunt u ons bereiken op 06-50203250.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier