06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan smashcourt tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Met het juiste onderhoud van smashcourt tennisbanen houdt u de banen in uitstekende conditie met de beste speelervaring. Wij hebben alles in huis om uw banen van het beste onderhoud te voorzien. Laat ons weten wat u zoekt, wij denken graag met u mee!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Optimaal onderhoud van smashcourt tennisbanen voert u uit met onze materialen

Smashcourt combineert het beste van kunstgras en gravel. Zonder onderhoud van uw smashcourt tennisbanen verdwijnt het speelcomfort helaas snel. Daarom is tijdig onderhoud altijd belangrijk. Dat is waar wij u mee helpen. Naast gravel en instrooizand zijn wij namelijk ook uw partij voor rode infill en industriezout. Rode infill is zeer slijtvast en voldoet in zijn geheel de aan normen van NOCNSF-M4.d. Door het smashcourt regelmatig met industriezout te behandelen, voorkomt u mos en groei van algen. Algen en mos zorgen niet alleen voor minder speelgemak, maar halen ook de mooie rode kleur van de baan weg.

Uw specialist in onderhoud van banen

Tegra Nederland is al ruim 20 jaar actief op de markt en heeft daarmee haar naam meer dan waar gemaakt. Onze bewezen naam staat voor uitstekende kwaliteit, een goede prijs en de beste dienstverlening vanuit Heerde, nabij Zwolle. Onze focus ligt altijd bij de klant. Wij zijn een slanke en snel opererende onderneming met service op basis van kennis en met een glimlach. Wij beloven wat wij kunnen en doen wat wij beloofd hebben.

Neem contact met ons op bij vragen of behoefte aan meer informatie

Heeft u vragen over het onderhoud van smashcourt tennisbanen, onze producten of diensten? Wij helpen u graag met advies over hoe u uw tennisbanen in topconditie houdt. Neem dan ook gerust contact met ons op wanneer wij iets voor u kunnen betekenen. U bereikt ons eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl of door ons te bellen op telefoonnummer 06-50203250.

Bekijk ook eens: Smashcourt zand | Onderhoud kunstgras tennisbanen | Onderhoud tennisbaan

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier