06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud uw padelbaan

 Gecertificeerde leverancier

In de gehele Benelux

Producent van Gravel

Het onderhoud van een padelbaan moet geen taak worden waar u tegenop kijkt. Tegra Nederland voorziet u graag van de materialen die u nodig heeft om het onderhoud gemakkelijk te maken, zodat uw banen er goed bijliggen. Lees hier meer over het onderhoud en wat wij daarin voor u kunnen betekenen als uw specialist.

Op zoek naar zorgeloos onderhoud voor uw padelbaan?

Neem contact met ons op

Dit komt er kijken bij het onderhoud van een padelbaan

Onderhoud van een padelbaan is van belang om de kwaliteit te waarborgen. Het onderhoud is te verdelen in drie onderdelen: de ondergrond, de kooiconstructie en het glas en staalwerk. Voor het eerste onderdeel zit u bij ons als groothandel in gravel goed. Onze producten helpen u bij het onderhouden van uw padelbaan op een eenvoudige manier. De ondergrond van de baan is een belangrijke factor voor het spelen van padel. Meestal bestaat de ondergrond uit rode infill of kunstgras. Soms zien we ook de combinatie van beide. Belangrijk is om de ondergrond regelmatig te behandelen met instrooizand, om de ondergrond stevig te houden. Daarnaast is het regelmatig wassen van de baan van belang om onkruid en groene aanslag te voorkomen. Heeft u al een langere periode de padelbaan niet onderhouden? Dan raden wij aan om de ondergrond volledig te vervangen. Wij voorzien u graag van een nieuwe ondergrond voor een realistische prijs.

Behoud de kwaliteit van uw padelbaan

Door regelmatig onderhoud aan uw padelbaan uit te voeren, zorgt u ervoor dat deze in topconditie blijft. Dit is niet alleen fijn voor de mensen die gebruikmaken van de baan, maar het is ook een visitekaartje voor het aantrekken van nieuwe leden. Bestel hoogwaardige materialen voor het onderhoud door bij ons online een bestelling te plaatsen. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies ontvangen? Onze specialisten staan voor u klaar!

Contactformulier

* Veld is verplicht.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier