06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud uw padelbaan

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Het onderhoud van een padelbaan moet geen taak worden waar u tegenop kijkt. Tegra Nederland voorziet u graag van de informatie en de materialen die u nodig heeft om het onderhoud gemakkelijk te maken. Lees hier meer over het onderhoud en wat wij daarin voor u kunnen betekenen als uw specialist.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Dit komt er kijken bij het onderhoud van een padelbaan

Onderhoud van een padelbaan is noodzakelijk om de kwaliteit te waarborgen. Vooral de ondergrond is een belangrijke factor om ervoor te zorgen dat uw leden veilig padel kunnen spelen. Rode infill wordt het meest gebruikt voor padel. Dit type gravel wordt gecombineerd met kunstgras, waardoor u geregeld instrooizand op uw padelbaan moet storten. Dit zand zorgt ervoor dat de grasmat stevig blijft en fijn is om op te lopen. Op het moment dat het onderhoud aan een padelbaan al jaren niet is uitgevoerd, raden wij aan om het gravel te vervangen. Als groothandel in gravel geven wij advies op maat aan iedereen die dat wil. Wij hanteren een realistische gravelprijs voor alle soorten in ons assortiment.

Behoud de kwaliteit van uw padelbaan

Zorg er met regelmatig onderhoud voor dat uw padelbaan in topconditie blijft. Gelukkig kunnen wij met renovatiegravel bijdragen aan het herstellen van uw padelbaan. Door online een bestelling te plaatsen, voorziet u uzelf van de juiste materialen. Neem bij vragen of voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier