06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan kunstgras tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Door op tijd te kiezen voor onderhoud van kunstgras tennisbanen, verhoogt u de levensduur van uw baan. Voor onderhoudsmaterialen van de beste kwaliteit zit u goed bij Tegra Nederland. Heeft u hulp nodig voor het selecteren voor de beste materialen voor uw banen? Onze experts helpen u graag.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Tijdig onderhoud aan uw kunstgras tennisbanen is van enorm belang

Het onderhoud van kunstgras tennisbanen is enorm belangrijk, wanneer u lang van een mooie baan wilt genieten. Denkt u bijvoorbeeld aan instrooizand om uw kunstgrasbaan te verzwaren en om te voorkomen dat de baan zijn stabiliteit verliest. Groeien er mos en algen op uw tennisbaan? Dit zorgt voor veel gladheid en voor een slechte en onverzorgde uitstraling. Gelukkig hebben wij ook hier een oplossing voor. Kies dan ook voor het gebruik van industriezout om dit tegen te gaan. Gebruik het zout een keer of 4 per jaar, laat het even intrekken en borstel of hark het eenvoudig weg.

Wij zijn uw betrokken specialist in tennisbanen

Tegra Nederland is al ruim 20 jaar actief op de markt en wij hebben daardoor dan ook zeker een bewezen naam. Bij ons vindt u alles voor onderhoud van kunstgras tennisbanen en meer. Tevens zijn wij uw producent van Gravel-Plus Premium voor de Benelux. Tegra Nederland is een slanke en frisse onderneming uit Heerde, regio Zwolle. Wij leveren snel en hebben hierbij de klant altijd als hoogste prioriteit. Met ons motto 'Beloof wat je kunt, doe wat je beloofd hebt' staan wij klaar.

Voor meer informatie of vragen neemt u contact op

Heeft u informatie nodig over het onderhoud van kunstgras tennisbanen? Of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06-50203250 of per e-mail via info@tegra-gravel.nl. Wij staan u voor u klaar.

Bekijk ook eens: Onderhoud smashcourt tennisbanen | Roodzand kunstgras tennis | Onderhoud tennisbaan

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier