06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud aan kunstgras op tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Door op tijd te kiezen voor onderhoud van kunstgras op uw tennisbanen, verhoogt u de levensduur van uw banen. Voor onderhoudsmaterialen van de beste kwaliteit zit u goed bij Tegra Nederland. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste materialen? Onze experts helpen u graag door advies op maat.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Tijdig onderhoud aan het kunstgras van uw tennisbanen is van enorm belang

Het onderhoud van kunstgras op uw tennisbanen is enorm belangrijk wanneer u lang van een mooie baan wilt genieten. Kunstmatig instrooizand helpt bijvoorbeeld bij het verzwaren van het kunstgras, waardoor het zijn stabiliteit niet verliest. Ook is mosbestrijding bij kunstgras een onderdeel van onderhoud bij kunstgras tennisbanen. Als u dit niet aanpakt kan de baan erg glad worden of laat het minder water door bij regen. Naast items voor kunstgras hebben wij ook onderhoudsproducten voor:

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren in wat het beste is voor uw tennisbaan.

Vraag advies over grondig onderhoud

Heeft u informatie of advies nodig over het onderhoud van het kunstgras op uw tennisbanen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met advies op maat en uitstekende service. Plaats eenvoudig uw bestelling online en ga aan de slag. Zo liggen uw bannen binnen korte tijd er weer mooi bij!

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier