06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud van gravel tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Om de levensduur en conditie te bewaken is specialistisch onderhoud van gravel tennisbanen van wezenlijk belang. Tegra Nederland is uw deskundige partij met een ruim aanbod van materialen die uw banen in topconditie houden. Kunnen wij iets voor u betekenen, laat het ons dan weten.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Het onderhoud van gravel tennisbanen is in goede handen bij ons

Voor gravel en diverse onderhoudsproducten kiest u voor onze kennis en ervaring. Wij bieden u bijvoorbeeld industriezout om mos en groei van algen te voorkomen. Door regelmatig gebruik blijven uw banen er mooi bij liggen. Maakt u gebruik van een combilevering met gravel? Dan krijgt u een extra voordelige levering. Wij bieden u diverse soorten gravel, waaronder gravel 1-2, ook wel renovatiegravel genoemd. Zoekt u gravel van de allerbeste kwaliteit? Dan kiest u voor onze uitstekende kwaliteit Gravel-Plus Premium. Uiteraard adviseren wij u graag over welke oplossing specifiek voor u het meest geschikt is.

Wij beschikken over een betrouwbare naam

Tegra Nederland uit Heerde, niet ver van Zwolle, is een bewezen naam. Al ruim 20 jaar zijn wij actief op de markt en leveren wij producten van de beste kwaliteit. Wij zijn een slanke en snel opererende organisatie met oog voor detail en aandacht voor uw wensen en eisen. Voor materialen voor onderhoud van gravel tennisbanen zit u bij ons dan ook helemaal goed. Met ons motto 'Beloof wat je kunt, doe wat je belooft hebt' staan wij voor u klaar.

Stel uw vragen aan ons

Heeft u vragen over onze producten voor het onderhoud van uw gravel tennisbanen? Kunnen wij u over iets anders van informatie voorzien? Neem dan vooral contact met ons op. wij staan u graag te woord. U bereikt ons telefonisch via 06-50203250 of stuur een e-mail naar info@tegra-gravel.nl.

Bekijk ook eens: Onderhoud kunstgras tennisbanen | Onderhoud smashcourt tennisbanen | Industriezout

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier