06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Onderhoud van gravel op tennisbanen

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Om de levensduur en conditie te bewaken, is specialistisch onderhoud van gravel op tennisbanen van wezenlijk belang. Tegra Nederland is uw deskundige partij met een ruim aanbod aan materialen die uw banen in topconditie houden. Bekijk ons aanbod en laat u informeren over de verschillende items. Wij helpen u graag verder!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Bij ons vindt u de juiste materialen voor het onderhoud van gravel op tennisbanen

Het onderhoud van gravel op tennisbanen is erg wisselend. Het onderhoud aan tennisbanen met kunstgras is bijvoorbeeld heel anders. Daarom is het belangrijk dat u wordt voorzien van kennis en ervaring, voordat u het onderhoud uitvoert. Afhankelijk van wat de speelbanen nodig hebben, hebben wij diverse onderhoudsproducten om ze in goede staten te houden. Zo hebben wij producten voor:

Door regelmatig gebruik te maken van de verschillende materialen blijven uw banen er mooi bijliggen. Merkt u tijdens het onderhoud dat uw gravel wel aan vervanging toe is? Wij leveren als leverancier in gravel graag een nieuwe hoeveelheid aan! Denk hierbij aan renovatiegravel waarmee u zonder problemen de baan aanvult, waar nodig is.

Voer goed onderhoud uit

Heeft u vragen over het onderhoud van gravel op uw tennisbanen? Wij geven u graag deskundig advies over industriezout tegen onkruid. Voor advies op maat belt u naar 06-50203250. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Al onze producten zijn eenvoudig online te bestellen. Profiteer van aanvullende voordelen door een combinatielevering met nieuwe gravel!

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier