06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Links

VDS

Een zand kunstgras tennisbaan (rood) vereist onderhoud. Dit onderhoud kost circa 1,5 uur per baan per week. Het wekelijks onderhoud bestaat uit het vegen van de lijnen, het borstelen van het instrooizand om de baan egaal en los te houden en het eventueel aanvullen ervan. Daarnaast moeten de banen worden ontdaan van bladafval. Afhankelijk van het gebruik en onderhoud is er kans dat de lijnen vervagen en hierdoor de lijnen onduidelijker en minder goed zichtbaar worden.

Tennisbaan-Support VDS heeft een middel ontwikkeld waarmee de zichtbaarheid van de lijnen wordt verbeterd.

SITA

Omdat Tegra Nederland niet alleen geïnteresseerd is de levering van nieuw materiaal, ontzorgen wij u ook graag met het afvoeren van de oude vrijkomende materialen.

Wij verwijzen u voor de afvoer van uw oude gravel en eventuele slakken naar SITA Recyclingservices Nederland. Deze afvaltransporteur/verwerker biedt de mogelijkheid om vanaf elke plaats in Nederland het vrijkomende materiaal af te voeren en op een kosten- en milieuefficiënte  wijze te verwerken.

Voor vragen of directe opdracht kunt u mailen of bellen naar SITA Recyclingsrevices t.a.v.  Henk-Jan van Doorn.

E-mail henkjan.vandoorn@sita.nl of bel hem op 0651-335427.

Afvoer oude rode dakpannen

Indien u als gevolg van renovatie of nieuwbouw van een onroerend goed traditionele oude rode dakpannen moet afvoeren, belt u ons dan even. Samen zoeken we naar een gunstige oplossing voor beide partijen. Alvast dank!

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 223 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier