06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Gravelprijs

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Bent u benieuwd wat onze gravelprijs is? Wij informeren u hier graag over. Bij ons vindt u kwaliteitsgravel voor uiteenlopende banen. Door gravel in combinatie met onze andere producten te bestellen, geniet u bovendien van een extra voordelige prijs. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

De gravelprijs is zeer voordelig bij ons

Koopt u bij Tegra Nederland uw gravel of onderhoudsproducten, dan rekent u op kwaliteitsgravel die u in wijde omstreken tegenkomt. Als onderdeel van onze service bieden wij deze gravel bovendien aan tegen een scherpe gravelprijs, bovendien wordt alles snel geleverd. U koopt bij ons gravel voor zowel de aanleg van nieuwe tennisbanen als het jaarlijks onderhoud. Wij zijn dé producent van Gravel-Plus Premium voor de gehele Benelux. Ook voor andere producten voor het onderhoud van uw gravel tennisbaan zit u goed bij ons. Denkt u hierbij aan instrooizand, rode infill en industriezout.

U profiteert van jarenlange ervaring als u ons inschakelt

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gravel in Nederland. Wij weten dan ook precies wat u zoekt en wat de juiste gravelprijs is. Tegra Nederland uit Heerde, nabij Zwolle, is een bewezen naam: een slanke en frisse organisatie met een snelle werkwijze. Wij richten ons volledig op de klant waarbij uw tevredenheid onze focus is. Wij doen niet aan loze beloftes, maar beloven alleen wat wij kunnen en doen ook wat wij hebben beloofd.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Heeft u een project voor ogen waar wij u gravel voor kunnen leveren? Bent u daarbij benieuwd naar de gravelprijs of heeft u andere vragen over onze producten? Onze medewerkers adviseren en informeren u graag, de focus ligt op onze klanten. Neemt u contact met ons op? U bereikt ons door te bellen naar 06-50203250 of stuur een e-mail naar info@tegra-gravel.nl. Wij horen graag van u!

Bekijk ook eens: Gravel leverancier | Gravel tennisbaan | Onderhoud gravel tennisbanen

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier