06-50 20 32 50|info@tegra-gravel.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Gravel tennisbaan

Kwalitatief hoogwaardige gravel

Levering van gravel-plus premium

NOC*NSF certificering

Voor de beste gravel voor aanleg en onderhoud van uw gravel tennisbaan moet u zonder twijfel bij Tegra Nederland zijn. Wilt u tennis spelen op ons gravel? Wij adviseren u graag over onze producten en de toepassing ervan. Dankzij ruim 20 jaar ervaring op de Nederlandse markt bent u bij ons in Heerde, niet ver van Zwolle, verzekerd van gravel van de hoogste kwaliteit voor uw tennisbaan.

Heeft u interesse?

Plaats een bestelling

Gravel voor uw tennisbaan koopt u hier

Wij zijn uw gespecialiseerde leverancier van gravel voor aanleg en renovatie van tennisbanen. Wij leveren altijd de beste kwaliteit gravel zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Zoekt u gravel voor het onderhoud van uw tennisbaan? Ook dan zit u goed bij ons, vanaf 1 ton en franco huis. Tegra Nederland is tevens uw producent voor Gravel-Plus Premium voor de Benelux. Dit is gravel die voor een net iets stabielere tennisbaan én langer speelplezier zorgt.

Wij komen onze beloftes na

Bij Tegra Nederland verstaan wij ons vak. wij zijn een slanke en frisse organisatie zonder logge procedures. Daar profiteert u als klant van, bijvoorbeeld op het gebied van de snelle levering. Waar sommige ondernemingen mooie praatjes verkopen, werken wij met een heel ander principe. Bij ons geldt namelijk dat wij alleen beloven wat we kunnen, maar vooral dat wij ook altijd doen wat wij hebben beloofd.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u gravel en heeft u hier eerst nog wat vragen over? Bijvoorbeeld over welk onderhoud gravel van de tennisbaan nodig heeft? Wij adviseren u graag over onze producten en de juiste toepassing ervan. Neem daarom gerust contact met ons op. U bereikt ons door ons te bellen op 06-50203250  of door een e-mail te sturen naar info@tegra-gravel.nl. Wij horen graag van u!

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@tegra-gravel.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 240 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier